Disclaimer

De informatie op deze website komt tot stand onder verantwoordelijkheid van Kerngezond. Wij besteden uiterste zorg aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van deze website. Zie je verouderde gegevens of ontbreekt er naar jouw idee informatie? Laat het ons weten door een e-mail te sturen aan: communicatie@kerngezond.nl.

Bronnen van derden
Via deze website wordt ook toegang geboden tot internetsites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden. De gemeente Vlissingen kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud, of voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze internetsites en/of informatiebronnen.

Toegankelijkheid
Kerngezond wil dat iedereen alle informatie op deze website goed kan gebruiken. Ons uitgangspunt is de overheidsstandaard voor de toegankelijkheid van websites. Als we voldoen aan deze standaard, is onze website beter leesbaar en makkelijker te gebruiken voor verschillende doelgroepen. Als je ondanks de maatregelen die wij al hebben genomen een toegankelijkheidsprobleem ervaart op www.kerngezond.nl, laat het ons dan weten via communicatie@kerngezond.nl.