©Marcelle Davidse
©Marcelle Davidse

Kerngezond

Hulst

In het samenwerkingsverband Kerngezond werken zorg- en welzijnsprofessionals samen zodat jij de zorg of ondersteuning krijgt die je nodig hebt. We richten ons op gezondheid in plaats van ziek zijn. Op zo gezond mogelijk zijn en blijven in de eigen vertrouwde omgeving. Want ook in de toekomst willen we de zorg en ondersteuning voor iedereen dichtbij, betaalbaar en van goede kwaliteit houden.

Huisartsenpraktijk Pallion
Blaauwe Hofke 100,
4561 NV Hulst
www.pallion.nl

Huisartsenpraktijk De Groenendijk
Pastoor Versterplein 11b,
4587 CW Kloosterzande
www.huisartsenpraktijkdegroenendijk.nl

Huisartsencentrum Axel
De Ruyterstraat 7,
4571 BW Axel
www.huisartsencentrumaxel.nl

Positieve

Gezondheid

Kerngezond-professionals gaan uit van Positieve Gezondheid. Dat is een brede manier om te kijken naar gezondheid. We willen weten hoe het écht met je gaat.

Projecten Kerngezond Hulst

12 partijen gaan in 2023 van start  met Kerngezond Hulst. Hulst is de tweede gemeente in Zeeland die Kerngezond inzet om de toegankelijkheid en kwaliteit van zorg en ondersteuning te

Lees meer >

Bekijk onze

Agenda

Binnenkort beschikbaar

There is no Event

Voor de

formule

professional

De beschikbaarheid van zorg is door een stijgende zorgvraag en personeelskrapte niet meer vanzelfsprekend. Kerngezond is de oplossing voor de dreigende zorgkloof. Alleen samen zorgen we ervoor dat goed afgestemde, betaalbare zorg ook in de toekomst voor de inwoners van Hulst beschikbaar blijft.  

Ben jij in de gemeente Hulst werkzaam in het medisch- of sociaal domein en zie jij toekomst in Kerngezond? Ga in gesprek met de andere Kerngezond-professionals in jouw buurt of neem contact met ons op.